Denní menu

Polední menu 29. 6. – 3. 7.

 

 

 

 

 

 

Pondělí:

Polévka: Vývar s nudlemi (1,3,6,7,9)

1) Boloňské špagety s mletým masem a drcenými rajčaty, sypané sýrem (1,3,7)

2) Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

3) Steak z kotlety s nivou a sázeným vejcem, hranolky (3,7

 

Úterý:

Polévka: Bramboračka (1,6,9)

1) Pečené kuře na slanině, dušená rýže (1)

2) Uzená krkovička, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou, okurek (7)

3) Kančí guláš na černém pivu, houskový knedlík (1,3,7)

 

 

Středa:

Polévka: Zeleninová (1,6,9)

1) Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, staročeské zelí (1,3,7)

2) Pšeničná tortilla s kuřecími stripsy, zeleninou a dresinkem (1,3,7)

3) Vepřový steak, ragú z lesních hříbků, americké brambory (1,7)

 

Čtvrtek:

Polévka: Žampiónový krém

1) Sekaná pečeně, rajská omáčka, těstoviny (1,3,7)

2) Smažený hermelín s poličanem, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

3) Masový špíz s cibulí s barevnou paprikou, bramborové plátky s česnekem

 

Pátek:

Polévka: Boršč (1,6,7,9)

1) Dušené vepřové s mrkví a hráškem, vařené brambory (1)

2) Zeleninový talíř s tuňákem a vejci, dresink (3,4)

3) Kuřecí steak se šunkou a sýrem, hranolky (7)

4) Anglický Rostbíf, hranolky, tatarská omáčka (7,10)

 

 

 

 

 

Ceny menu:

1) 98,- 2) 108,- 3) 118,- 4) 148,-