Denní menu

Polední menu 17.2. – 21.2.

 

 

 

 

Týdenní menu:

- Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka (1,3)

- Brněnský drak, hranolky (10)

 

 

Pondělí:

Polévka: Písmenková (1,3,6,7,9)

1) Uzené koleno, křenová omáčka, houskový knedlík (1,3,7)

2) Kuřecí medailonky v sýrovém těstíčku, mačkané brambory (1,3,7)

3) Vepřový steak se šunkou a sázeným vejcem, hranolky (3)

 

 

Každé pondělí rybaříme

Pro milovníky ryb: Smažený rybí filet, petrželové brambory, citrón (1,3,4,7)

 

 

Úterý:

Polévka: Hrachová (1,6,9)

1) Vepřové nudličky po Španělsku, dušená rýže (1,3,6,9)

2) Zeleninový talíř s grilovaným hermelínem, brusinky, dresink

3) Lovecký kuřecí steak, bramborové plátky (1)

 

 

 

Středa:

Polévka: Gulášová (1,6,9)

1) Francouzské brambory, okurek (1,3,7)

2) Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,6,7,10)

3) Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurek (1,3,7)

 

 

Každou středu mlsáme

Pro mlsné jazýčky: Ovocné knedlíky s jahodami (1,3,7)

 

 

 

Čtvrtek:

Polévka: Zeleninová (1,6,7,9)

1) Kuřecí po Myslivecku, těstoviny (1,3,7)

2) Pšeničná tortilla plněná Ceasar salátem s kuřecím masem, italskou slaninou a dresinkem (1,7)

3) Olomoucký vepřový steak s tvarůžkem a cibulkou, hranolky (7)

 

 

Pátek:

Polévka: Kulajda (1,3,6 7,9)

1) Selské karbanátky, vařené brambory, okurek (1,3,7)

2) Houbové rizoto s kuřecím masem, sypané parmazánem (1,3,7)

3) Vepřový steak s pepřovou omáčkou, hranolky (1,77)

 

 

 

 

 

Ceny menu:

1)90,- 2) 95,- 3) 100,-

Týden steak 120,-, Sýr 95,- Mlsáme 90,- Ryba 120,-