Denní menu

Polední menu 3. 8. – 7. 8.

 

 

 

 

 

 

Pondělí:

Polévka: Bramboračka (1,6,9)

1) Drůbeží játra na cibulce a slanině, dušená rýže (1)

2) Špagety s bazalkovým pestem, kuřecím masem a parmazánem (1,3,7)

3) Vepřové medailonky s teplou zeleninou na másle, bramborové plátky (7,9)

 

Úterý:

Polévka:Vývar s nudlemi (1,3,6,7,9)

1) Debrecínský guláš, houskový knedlík (1,3,7)

2) Pikantní pečená kuřecí křidélka, bílovický chléb (1,3,7)

3) Kuřecí plátek s mozarellou a sušenými rajčaty, bramborové rösty (1,3,7)

 

Středa:

Polévka:Čočková (1,6,9)

1) Zbojnická pečeně, těstoviny (1,3,7)

2) Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

3) Vídeňský vepřový steak, hranolky (1)

 

Čtvrtek:

Polévka:Zeleninová (1,6,9)

1) Domácí sekaná, vařené brambory, okurek (1,3,7)

2) Portugalský ptáček, dušená rýže (1,3,6,9,10)

3) Kuřecí steak s poličanem a hermelínem, pečené brambory (1,7)

 

Pátek:

Polévka: Valašská kyselice (1,6,7,9)

1) Srbské rizoto s vepřovým masem, sypané sýrem, okurek (1,3,7)

2) Kuřecí Kung-pao s čínskými nudlemi (1,3,7)

3) Smažený vepřový řízek, petrželové brambory (1,3,7)

4) Angilcký rostbíf, hranolky, tatarská omáčka (1, 10)

 

 

 

 

Ceny menu:

1)98,- 2) 108,- 3) 118,- 4) 145,-