Denní menu

Polední menu 25. 5. – 29. 5.

 

 

 

 

 

 

Pondělí:

Polévka: Zeleninová (1,6,9)

1) Znojemská vepřová pečeně, houskový knedlík (1,3,7)

2) Kančí ragú s kukuřicí a hříbky, bramborové noky (1,3,7)

3) Kuřecí Gordon- bleu, vařené brambory (1,3,7)

 

 

Úterý:

Polévka: Kmínová s vejcem (1,3,6,9)

1) Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7)

2) Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3, 7,10)

3) Kuřecí steak zdobený restovanými kuřecími játry, hranolky

 

 

Středa:

Polévka: Kapustová (1,6,9)

1) Nadívané kuřecí stehno, dušená rýže (1,3,7)

2) Salát Ceasar s kuřecím masem, italskou slaninou, dresinkem a krutonky (1,3,7)

3) Vepřový řízek Ondráš v bramboráku (1,3,7)

 

 

Čtvrtek:

Polévka: Drůbeží vývar s nudlemi (1,3,6,7,9)

1) Uzené maso, hrachová kaše, chléb, okurek (1,3,7)

2) Kuřecí smaženky, mačkané brambory (1,3,7)

3) Olomoucký vepřový steak s tvarůžkem a cibulkou, hranolky (7)

 

Pátek:

Polévka: Zelňačka 1,6,7,9)

1) Kuřecí nudličky se sýrovou omáčkou, těstoviny (1,3,7)

2) Sekané vepřové biftečky, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

3) Kuřecí prsa s poličanem a hermelínem, hranolky (7)

 

 

 

 

Ceny menu:

1)98,- 2) 108,- 3) 118,-