Denní menu

Polední menu 21. 9. – 25. 9.

 

 

 

 

 

Pondělí:

Polévka:Kulajda s vejcem (1,3,6,7,9)

1) Vepřové na divoko, dušená rýže (1)

2) Smažená Aljašská treska, vařené brambory (1,3,7)

3) Krůtí medailonky s pepřovou omáčkou, hranolky (1,7)

 

 

Úterý:

Polévka: Hrachová (1,6,9)

1) Dušené hovězí, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)

2) Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)

3) Zámecká jehla s cibulí a klobásou, americké brambory (1)

 

Středa:

Polévka: Vývar s nudlemi a játrovým kapáním (1,3,6,7,9)

1) Kuřecí nudličky na zelenině, vařené brambory (1)

2) Selské karbanátky, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

3) Vepřový steak BBQ omáčka, bramboráčky (1,3,7)

 

Čtvrtek:

Polévka: Pórková s vejcem (1,3,6,7)

1) Vepřové na smetaně, houskový knedlík (1,3,7)

2) Beskydské halušky s uzeným masem a kysaným zelím (1,3,7)

3) Kovbojský steak z krkovičky pečený v alobalu s bramborami, cibulí a červenými fazolemi

 

Pátek:

Polévka: Zelňačka (1,6,7,9)

1) Uzená krkovička, mačkané brambory, okurek (1,7)

2) Kuřecí prsíčka na bylinkách, dušená rýže (1)

3) Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10)

4) Anglický rostbíf, hranolky, tatarská omáčka (1, 7,10)

 

 

 

 

 

 

Ceny menu:

1)98,- 2) 108,- 3) 118,- 4) 145,-