Denní menu

Polední menu 18. 11. – 22. 11.

 

 

 

Týdenní menu:

  • Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka (1,3)

  • Steak z krkovice, pepřová omáčka, hranolky (1,7)

 

 

 

Pondělí: Hrstková (1,6,9)

  1. Frankfurtská vepřová plec, houskový knedlík (1,3,7)

  2. Farfalle s kuřecím masem, sušenými rajčaty a parmazánem (1,3,7)

  3. Vepřový steak se sýrovou omáčkou, hranolky (1,3,7)

 

 

Každé pondělí rybaříme

 

Pro milovníky ryb: Kapr po staročesku, petrželové brambory,

citrón (1,4)

 

 

 

 

Úterý: Česnečka (1,3,6,7,9)

  1. Uzené maso, mačkané brambory, okurek (7)

  2. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže (1)

  3. Zbojnický vepřový steak, americké brambory (1,7)

 

 

 

 

Středa: Čočková (1,6,9)

  1. Tagliatele s vepřovým masem a lesními hříbky (1,3,7)

  2. Kuřecí soté, hranolky (1,7)

  3. Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,10)

 

 

Každou středu mlsáme

 

Pro mlsné jazýčky: Bramborové šišky s povidlím a mákem (1,3,7)

 

 

 

 

Čtvrtek: Kmínová s vejcem (1,3,6,9)

  1. Pečené kuře, dušená rýže (1)

  2. Pšeničná tortilla plněná Chilli Con Carne (1,3,7)

  3. Vepřový steak s restovanými žampiony, hranolky

 

 

 

 

Pátek: Mexická (1,6,9)

  1. Selská sekaná, vařené brambory, okurek (1,3,7)

  2. Kuřecí kung-pao, dušená rýže (1)

  3. Pečená žebra, hořčice, křen, chléb (1,3,7)

 

 

 

 

 

 

Ceny menu:

1)90,- 2) 95,- 3) 100,-

Týden 120,-, Mlsáme 90,-Ryba 120,-